Anlık Bildirim

Apple Pay kullanıcı sayısı dünya genelinde 253 milyona ulaştı

Teknoloji devi Apple'ın mobil ödeme hizmeti Apple gün geçtikçe daha fazla kişi tarafından kullanılıyor. Loup Ventures'in raporuna göre dünya genelinde 253 milyon Apple Pay kullanıcısı var.
Apple Pay’in dünya genelinde yaygınlaşması biraz yavaşlamış olmasına rağmen kabul görme seviyesi oldukça yüksek. Loup Ventures'in raporuna göre dünyada 253 milyon Apple Pay kullanıcısı var. Mobil ödeme hizmetinin iPhone kullanıcılarının yüzde 31'i tarafından kullanıldığı düşünülüyor. Bu da iPhone kullanıcılarının üçte birinin Apple Pay kullandığı anlamına gelir.
Şu anda Apple Pay'in kabul gördüğü 24 ülke var. Bu yıl Almanya'nın da eklenmesiyle birlikte bu sayı 25'e yükselecek. İlginç olan şey ise ilk olarak ABD’de kullanıma sunulmasına rağmen 215 milyonluk uluslararası Apple Pay kullanıcı sayısının 38 milyonluk ABD'ye kıyasla daha yüksek olması.

Apple Pay büyümeyi sürdürecek

Apple Pay hala genişleme evresinde olduğu için bu sayının önümüzdeki dönemde giderek artması bekleniyor. Bununla birlikte Apple'ın mobil ödeme hizmetinin uluslararası pazarlardaki yaygınlaşma çabalarının tümü iyi gitmedi. Örneğin, birkaç yıl önce Avustralya'da, ülkenin belli başlı bankaları Apple Pay'i toplu olarak boykot etmeye kalkışmışlardı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim