Anlık Bildirim

Apple cihazlar ile anlık perspektif ayarlamaları sağlayan uygulama, "Perspective Correct"

Akıllı cep telefonlarının geniş açı lenslere sahip olmaları, mimari, manzara, sanat eserleri, ya da portre çekimlerinde gerçek dışı perspektif sorunlarının meydana gelmesine neden olmaktadır. Perspective Correct isimli yeni uygulama, bu perspektif sorunları üzerine odaklanarak geliştirilmiş durumda.
Apple'ın iOS yüklü cihazları için Neccessory Ltd. tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Perspective Correct, akıllı cep telefonları ile fotoğraf çekerken meydana gelen perspektif sorunlarını, eğilmeleri ya da farklı açı sorunları direkt olarak fotoğraf çekimi sırasında düzeltilmesine imkan sağlayabiliyor. Yapılan ayarlamalar sonucunda çekilen fotoğrafların üzerinde ekstra olarak kesme ya da döndürme gibi seçeneklerin de yapılabildiği Perspective Correct uygulaması, iOS 5 ve üzeri sürümler yüklü iPhone, iPod ve iPad cihazlar üzerinde rahatça çalışabiliyor.
Apple App Store üzerinde satılan Perspective Correct uygulaması, 3,59TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca uygulamanın tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Apple cihazlar ile anlık perspektif ayarlamaları sağlayan uygulama, 'Perspective Correct'
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim