Anlık Bildirim

Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek

Teknoloji devi Apple yaklaşık iki hafta önce satışa sunduğu yeni nesil iPhone modellerinin pil kapasitesini daha da yükseltmek isteyen kullanıcılar için bataryalı kılıf piyasaya sürecek.
Apple, iPhone 11 modelleri için bataryalı kılıf üretecek Tam Boyutta Gör
Apple bu yılın başlarında iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerinde daha fazla pil ömrü isteyen kullanıcılar için bataryalı kılıf (Smart Battery Case) modellerini piyasaya sürmüştü. Şirketten gelen haberlere göre bu bataryalı kılıflar yeni nesil iPhone modelleri için de üretilecek.

Fiyatı el yakabilir

Apple'ın iPhone 11 modelleri için üreteceği bu bataryalı kılıfların ne zaman piyasaya sürüleceğine dair bir bilgi yok. Ancak yeni iPhone modelleri ile birlikte duyurulmamış olması biraz garip karşılanıyor. Bununla birlikte cihazların tatil sezonu olarak adlandırılan Kasım-Ocak ayları arasında bir tarihte satışa sunulması muhtemel. Zira, geçtiğimiz yılın bataryalı şarj modelleri de aynı tarihlerde gelmişti.
Bu yılki iPhone modellerinin daha iyi pil ömrü sundukları bir gerçek. Apple'ın açıklamalarına göre bu süre, geçen yıl piyasaya sürülen iPhone'lara göre ekstra 4 saate kadar çıkabiliyor. Yapılan iPhone 11 incelemeleri de bu gelişmenin doğru olduğunu onaylamış durumda. Ancak bu durum kullanıcıların her zaman daha fazla pil ömrüne ihtiyaçlar olmadığı anlamına gelmiyor. iPhone XR ve XS modelleri için piyasaya sürülen bataryalı kılıflar 999 TL'den satışa sunulmulştu. Yeni modellerin de bu fiyat civarlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim