Anlık Bildirim

Apple iPhone 5'in kasa ve diğer donanım parçaları için bir video yayınlandı


Apple iPhone 5'e ait olduğu öne sürülen bazı donanım parçalarının görüntüleri dün iLab tarafından internette yayınlanmıştı. Bugün ise Japon Macotakara
sitesi, kasa, tuşlar ve flex kablo gibi diğer donanımların sergilendiği bir video paylaştı.
Dördüncü ve beşinci telefonları olan iPhone 4 ile 4S'te aynı kasa tasarımını kullanan Cupertino merkezli üreticinin altıncı cihazında yeni bir dizayna yer vermesine kesin gözüyle bakılıyor. Birkaç aydır çeşitli kaynaklardan gelen görüntü ve videolar, iPhone 5'in daha geniş bir ekran, küçültülmüş bağlantı portu ve iki renkli alüminyum kasayla geleceğini işaret ediyordu. Paylaşılan yeni video ile donanım parçalarının varlıkları teyit edilmiş olsa da yeni iPhone'un böyle görüneceğini kesin bir dille ifade etmek zor.
Yeni bir iddiaya göre; Apple, iPhone 5 ve 7.85 inçlik ekranıyla yeni iPad modelini 12 Eylül'de düzenleyeceği basın etkinliğinde tanıtacak. Ayrıca telefonun 21 Eylül'de satışa sunulacağı eklenmiş. Halihazırda seri üretiminin devam ettiği tahmin edilen iPhone 5'in IFA 2012'den bir hafta sonra resmiyet kazanması mümkün. Eğer söylentideki tarih doğru ise, resmi bir açıklama için Ağustos sonuna kadar beklememiz gerekebilir.
Şirketin eski CEO'su Steve Jobs'ın vefatının ardından ilk defa yeni bir akıllı telefon tanıtımı yapılacak. Dilerseniz sızan videoya ve önceki gün iLab tarafından paylaşılan bazı görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
Apple iPhone 5'in kasa ve diğer donanım parçaları için bir video yayınlandı
Apple iPhone 5'in kasa ve diğer donanım parçaları için bir video yayınlandı
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
27708 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 5, Apple ve akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim