Anlık Bildirim

Apple yeni iPhone'larda iPhone 4'ün tasarımına dönmeyi planlıyor

iPhone 11 serisi daha yeni tanıtılmış olsa da 2020 model iPhone'larla ilgili söylentiler gündemi meşgul etmeye başladı bile. Apple gelecek yıl iPhone 4'ün tasarımına geri dönüş yapabilir.
Güvenilir istihbaratları ile tanıtığımız Apple analisti Ming-Chi Kuo yeni bilgilerle geri döndü. Deneyimli analistin en son araştırma notuna göre Apple'ın gelecek yıl çıkaracağı yeni nesil iPhone, 2010’da piyasaya sürülen iPhone 4’teki gibi metal çerçeveye sahip olacak.
Cupertinolu teknoloji devinin kısa süre önce resmiyet kazandırdığı iPhone 11'in çerçevesi alüminyum alaşımdan oluşuyor. Ayrıca epey yuvarlak bir tasarımı benimsemiş durumda. Şirket üç yıl önce çıkardığı iPhone X’ten bu yana aynı tasarım dilini kullanmayı sürdürüyor.

Kare kenarlar geri geliyor

Apple'ın yeni modellerin dış görünümüne ciddi değişiklikler yapmayı planlamasının ana nedeni de bu. Şirket gerçekten iPhone 4'ün tasarımı ile yola devam ederse en büyük değişiklik kare kenarların geri dönüşü olacak. Zira günümüzdeki akıllı telefonların büyük bir çoğunluğu köşeleri yuvarlatılmış olarak geliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13066 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim