Anlık Bildirim

Apple'da herkes artık ayakta çalışacak

Apple'ın CEO'su Tim Cook dün yayınlanan bir röportajında, bundan böyle şirketteki herkesin artık ayakta çalışacağını açıkladı. Bu ilginç gelişmenin tüm detayları haberimizde.
Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, geçtiğimiz günlerde şirketin yeni genel merkezi olan Apple Park hakkında ilginç bir detayı açıkladı. Oturmanın yeni bir kanser olduğunu belirten Cook, çalışanlarının artık sürekli ayakta duracağını ve bunun sağlık açısından önemli olduğunu ifade etti.

Tim Cook: Sürekli oturmak yeni bir kanserdir

Tim Cook, The Carlyle ile yaptığı son röportajda: "Tüm çalışanlarımıza sürekli ayakta durabilecekleri yeni çalışma masaları verdik. Dayanabildikleri kadar ayakta çalışacakler, eğer yorulurlarsa kısa bir süre dinlenebilirler. Bu sağlıkları açısından oldukça önemli." açıklamalarını yaptı.
Sürekli oturmanın, çağımızın yeni kanserlerinden biri olduğunu belirten Cook konuşmasına şöyle devam etti: "Şirketimizde, Apple Watch kullanan birçok çalışanımız var ve saatlerine gelen bildirimle tüm çalışanlarımız 10 dakikada bir hareket ediyor. Alışmaları biraz zaman aldı ama bu harika."
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9837 kez okundu.
38 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tim cook, Sağlık ve
2 etiket daha masa Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim