Anlık Bildirim

Arrow Launcher uygulaması Microsoft Launcher oldu

Microsoft’un Android tarafındaki uygulamalarından birisi olan Arrow Launcher ana ekran uygulaması isim değiştirerek Microsoft Launcher olarak yola devam ediyor.

Microsoft Garage projesi olarak 2015 yılında doğan ve bugüne kadar kendisine hatırı sayılır bir kitle oluşturan Arrow Launcher ana ekran uygulaması, önemli bir güncelleme aldı. Güncelleme ile uygulamanın da ismi değişti.

İş ciddileşti

Uygulama artık Microsoft Launcher olarak Google Play mağazasında yer alacak. Microsoft’un bu adım ile projeye daha ciddi bir şekilde eğileceği yorumları yapılıyor. Son dönemde Android üreticileri ile anlaşarak ofis uygulamalarını cihazlara ön yüklü olarak entegre ettiren Microsoft, bu konuda daha fazla şeyler yapmak istiyor olabilir.

Edge tarayıcısını mobile getiren firma Microsoft Launcher ile birlikte Android cihazlarda ön yüklü yer alması için üreticilere baskı yapabilir. Android tarafında iyi bir kullanıcı kitlesi yakalayan Microsoft için bu sağlam bir reklam altyapısı anlamına da geliyor.

Microsoft Launcher güncelleme ile bazı özellikler de kazandı. Continue on PC adındaki özellik bir fotoğraf veya linki Windows 10 bilgisayarınıza tek dokunuşla göndermenizi sağlıyor. Ayrıca kişilerin ana ekrana sabitlenebilmesi ve uygulama için sürükleme hareketlerinin kişiselleştirilebilmesi de yenilikler arasında.

Microsoft Launcher: Google Play
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6089 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, arrow launcher ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim