Anlık Bildirim

Asus Türkiye, Apple'ı bolca eleştiren yeni reklamını yayınladı

Dünya genelinde markalar birbirlerini hedef alan reklamalr yayınlamaktan kaçınmıyor. Ülkemizde bu tarz girişimler pek görülmese de, Asus kuralı bozan reklamıyla Apple'a okkalı göndermeler yapmış.
Asus Türkiye, Apple'ı bolca eleştiren yeni reklamını yayınladı
 
Apple, özellikle yeni MacBook Air sürümünde yalnızca bir USB portu barındırarak bir çok teknoloji şirketinden tepki gören reklamlarla karşılaşmıştı. Kullanıcıların MacBook'u şarj ederken USB bağlantı kuramaması ve ekstra aparata ihtiyaç duymaları eleştirilmiş ve daha ince ultrabook modelleri bulunan üreticiler reklamlarla göndermelerde bulunmuştu.

Ülkemizde bu tip göndermeli reklamları pek görmesek de Asus bu konuda fitili ateşlemiş bulunuyor. "İşte Buna Waouw Denir" adıyla yayınlanan reklamda Tim Cook'un yerinde Justin Cash adındaki hayali bir karakter bulunuyor. Stand-up sanatçısı Deniz Alnıtemiz'in oynadığı Cash, yeni BoomBook modelinin tanıtımı için sahneye çıkıyor ve göndermeler başlıyor.

"Neredeyse bir öncekinin aynısı", "Değişen bir şey yok gibi" cümlelerle tanıtılan BoomBook üzerinde klavyeden bazı tuşlar çıkarılmış ve bu tuşları satın alabilmek için ekstra bir "satın al" tuşu eklenmiş. BoomBook satın almak için sıra bekleyen insanların da gösterildiği reklamda "Sonsuz taksit" gibi absürt satın alma seçenekleri de bulunuyor.

MacBook'un yanında iPhone ve iPad'ler de reklamdan nasibini almış. Uzun süredir piyasada bulunan ve bir çok yerde bulunabilen tavşan kulaklıklı kılıflar yeni bir ürünmüş gibi "Rub-it" adıyla tanıtılıyor. Yeni tanıtılan tablet modelinde "hepimiz çok yetenekliyiz tabletlerde harika resimler çiziyoruz" cümlesiyle hedefin iPad Pro olduğu açıkça belli ediliyor. Sonrasında ise yeni çıkarılan "eRazor" silgisi ile Apple Pencil tiye alınıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5831 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, Asus'un apple reklamı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim