Anlık Bildirim

Asus Zenfone 5Z kullanıcılarına Android Pie müjdesi!

Yakın gelecekte Android 9.0 Pie güncellemesi alacak cihazların arasına bir yenisi daha eklendi. Asus Zenfone 5Z, Android Pie güncellemesi almaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.
Google, geçtiğimiz ay Android işletim sisteminin en genç ve en gelişmiş sürümü Android Pie’ı kullanıcılar ile buluşturmuştu. Android Pie’ın piyasaya sürüldüğü günden beri birçok akıllı telefon üreticisi cihazlarının Android Pie güncellemeleri için tarih vermeye başladı ve hatta bazı cihazlar için şimdiden dağıtılmaya başlandı. Görünüşe göre Asus’un amiral gemisi cihazı Zenfone 5Z de çok yakın gelecekte Android Pie'a geçiş yapacak modeller arasında yer alıyor.
Asus,  cihazlarının Android Pie güncellemesi alıp, almayacakları konusunda sessizliğini koruyordu ancak Zenfone 5Z'in Geekbench skor sayfası bu anlamda çok büyük bir ipucu verdi. Skor sayfasında yer alan verilerde Android 9.0 Pie'ı çalıştırmakta olan bir Zenfone 5Z versiyonu fark edildi ve bunun sebebi çok büyük ihtimalle Asus'un şu anda Zenfone 5Z için Android 9 güncellemesini test ediyor olması. 
Asus Zenfone 5Z’e Android Pie güncellemesinin ne zaman geleceği henüz ortaya çıkmış değil ancak çok yakın gelecekte gelmesi bekleniyor. Ayrıca Zenfone 5Z ile birlikte Asus’un amiral gemilerinin arasında yer alan birkaç modelinin daha Android 9.0 Pie güncellemesi alması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9516 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus zenfone ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim