Anlık Bildirim

Asus Zenfone 6’nın ilk görüntüsü internete düştü

Asus'un piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisinin ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Yayınlanan görüntü Asus Zenfone 6’nın üçlü arka kamera sistemi ile geleceğini gösteriyor.
Asus'un yeni nesil bir amiral gemisi telefon üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Cihazın tasarımıyla ilgili bazı detayları açığa çıkaran bir görsel sızdırıldı. Yayınlanan fotoğraf üçlü arka kamera sistemine sahip ilk Asus telefonun yolda olduğunu gösteriyor.
Asus Zenfone 6 olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefon aynı zamanda degrade kaplamalı olarak gelebilir. Sızdırılan fotoğraf turuncu ve mavi tonlar arasında geçiş yapan bir renge işaret ediyor. Arka panelin sol üst köşesinde ise dikey olarak konumlandırılmış üçlü kamera sistemi var.

Su damlası çentikle gelebilir

Kamera modülünün hemen altında flaş yer alırken Asus logosu arka panelin ortasında bulunuyor. Yayınlanan görüntü itibariyle akıllı telefonun tasarımı hakkında söyleyebileceğimiz şeyler bununla sınırlı.
Cihazın ön tarafının nasıl bir görünüme sahip olacağını henüz bilemiyoruz. Ancak gelen haberler Asus Zenfone 6'nın ekranında su damlası şeklinde küçük bir çentik olacağı yönünde.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim