Anlık Bildirim

Avengers: Endgame korsan kopyası Filipinler TV kanalında yayınlandı

Yılın şüphesiz en büyük filmi Avengers: Endgame, 24 Nisan'da galası yapıldıktan hemen bir gün sonra Filipinler'de hizmet veren bir kablo TV firması tarafından korsan bir kopyayla yayınlandı.
Hakkında Russo kardeşlerin mektup yayınladığı, internette hemen hemen her yerde “spoiler vermeyin” diye avaz avaz bağıran toplulukların bahsettiği yılın ve belki tarihin en büyük filmi Avengers: Endgame, Filipinler’de sabrı taşan (!) bir kablo TV sağlayıcısı tarafından yayınlandı. Filmin sinemada çekilen kötü bir kamera kaydını yayınlayan TV kanalı, iddiaya göre izleyici kitlesinin çok sınırlı olmasından ötürü bu durumdan sıyrılabileceğini düşünerek bu hareketi gerçekleştirmiş. 
Philippine News Agency tarafından aktarılana göre Marvel’dan herhangi bir izin alması mümkün olmayan TV kanalı Orient Cable, Avengers: Endgame filminin korsan, hatta muhtemelen torrentle indirilmiş bir versiyonunu yayınlamaya galanın hemen ertesi gününden beri devam ediyordu. Yerel bir sinema salonu olan Teatro de Dapitan polise giderek durumdan şikayetçi olduğunda hemen filmi yayından kaldıran kanal, bunun yerine yine korsan olarak kopyalanmış bir Filipin süper kahraman filmi Captain Barbel’i yayınlamaya başladı.
Marvel’dan TV kanalına yönelik bir dava açılıp açılmayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Yerel sinema salonu ise Orient Cable karşısında haklarını mahkemede arayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11149 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avengers, avengers endgame ve
2 etiket daha korsan tv Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim