Anlık Bildirim

Avengers: Infinity War, 1 milyar dolara rekor sürede ulaşacak

Tüm dünyada sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılanan Avengers: Infinity War, gişe rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Marvel'in yeni filmi 1 milyar dolara rekor sürede ulaşacak.
Son yılların en heyecanla beklenen filmlerinden Avengers: Infinity War, geçtiğimiz hafta gösterime girdi. Marvel'in sevilen kahramanlarını bugüne kadar çekilen en büyük bütçeli filmlerden birinde bir araya getiren Infinity War, sinemaseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Daha vizyona girmeden gişe rekorları kırmaya başlayan film, vizyondaki ilk haftasında kırılmadık rekor bırakmadı.
Dün vizyondaki ikinci haftasına giren Avengers: Infinity War, bugün yeni bir rekora imza atacak. Dün itibariyle dünya genelinde 905.1 milyon dolar gişe hasılatına ulaşan Infinity War, bugün gişede 1 milyar dolara ulaşacak. Bu da Avengers: Infinity War'u sinema tarihinde 1 milyar dolar barajını en çabuk aşan film yapacak.
Daha önce bir diğer Disney filmi olan Star Wars: The Force Awakens, gişede 1 milyar dolara 12 günde ulaşarak bu rekoru eline geçirmişti. Avengers: Infinity War ise bugün sonunda 1 milyar dolar hasılata ulaşarak bu kilometre taşına 11 günde ulaşmış olacak. Bu da Infinity War'un kırılması zor görünen bir rekoru daha kıracağı anlamına geliyor.
Öte yandan gişede hız kesmeyen Infinity War'un vizyondaki yolculuğunu tamamlamadan 2 milyar dolar barajını aşması bekleniyor. Eğer bu tahminler doğru çıkarsa Marvel'in yeni filmi Avatar, Titanic ve Star Wars: The Force Awakens'tan sonra 2 milyar dolar barajını aşan dördüncü film olacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5571 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
avengers: infinity war, avengers ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim