Anlık Bildirim

Avrupa'da bu yılın en çok satan oyunları açıklandı

FIFA 19, çıkışının üzerinden neredeyse bir yıl geçmiş olmasına rağmen hala Avrupa'nın en çok satan oyunu konumunda bulunuyor. İşte Avrupa'da bu yılın şimdiye kadar en çok satan oyunları:
2019 yılının ilk yarısıyla ilgili mali bilgiler gelmeye devam ediyor. Bugün yeni bir rapor yayınlayan GfK Entertainment, Avrupa'da şimdiye kadar en çok satan oyunları açıkladı. Buna göre FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe, önemli bir farkla listenin başında yer alıyor.

FIFA 19 eylül ayının sonunda piyasaya sürülmüş olmasına rağmen Read Dead Redemption 2, God of War ve Call of Duty: Black Ops 4 gibi yapımları rahatlıkla geride bırakarak Avrupa'da 2018'in en çok satan oyunu olmayı başarmıştı. FIFA 19'un şimdi 2019'da da aynı satış başarısını sürdürmesi gerçekten de etkileyici. FIFA serisi her şeye rağmen Avrupa'nın kralı olmaya devam edecek gibi.

GfK Entertatinment'ın açıkladığı verilerde FIFA 19 ve New Super Mario Bros. U Deluxe'un ardından üçüncü sırada Grand Theft Auto V yer alıyor. Bu üçlüyü takip eden oyunlar ise şu şekilde: Red Dead Redemption 2, Days Gone, Minecraft ve Mario Kart 8 Deluxe.

GfK Entertainment'ın verileri yalnızca fiziksel satışları kapsıyor. Oyun şirketlerinin önemli bir çoğunluğu dijital satış rakamlarını açıklamadığı için verilere dahil edilememiş. Dolayısıyla GfK'nin raporu gerçek satış rakamlarını (dijital + fiziksel) çok doğru bir şekilde yansıtmıyor olabilir.

Son olarak Gfk Entertainment'ın verilerini aldığı ülkeler şu şekilde: Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Rusya, İsveç, İsviçre, İspanya, Birleşik Krallık. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim