Anlık Bildirim

BBM Android 100 milyon kez indirildi

BBM Android 100 milyon kez indirildi

Bir süre sadece BlackBerry platformuna özgü kaldıktan sonra artan rekabetin de etkisiyle diğer platformlara da açılan BBM mesajlaşma uygulaması, bu sayede kullanıcı sayısında büyük artış elde etti.
Firma tarafından yapılan açıklamada BBM Android uygulamasının 100 milyon indirme sayısına ulaştığı bildirildi. Yapılan 3.7 milyon yorumun 2.4 milyonu ise 5 yıldız üzerinden puanlanmış. Kullanıcılar 1 milyardan fazla sticker göndermiş.
Sadece Android tarafı ile ilgili bilgi verilse de BBM platformunun 100 milyon kullanıcıya yaklaştığı tahmin ediliyor. Son dönemde bazı gelir modelleri uygulamaya başlayan platform sticker satışı, reklam gösterimi, reklamlardan arınmış sürüm gibi alternatifler deniyor.
Aktif bir kullanıcı veritabanı olan BBM uygulaması firmanın da gelir tablosuna olumlu katkı yapacak gibi görünüyor. Firma Android Wear akıllı saatler için de destek getirmişti. Bu sayede daha fazla kullanıcı elde edilmesi planlanıyor. BBM ayrıca Android uygulamasını da güncelledi. Güncelleme ile aylık 1.99$ karşılığında özelleştirilmiş alfanümerik PIN, 99 cent karşılığında reklamlardan arındırılmış sürüm şeklinde yenilikler de geliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2336 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim