Anlık Bildirim

BMW X6'ya rakip geliyor: Audi Q8 test edilirken görüntülendi

Audi Q8 önümüzdeki yıl muhtemelen Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. BMW X6 ve aynı segmentteki modellerle rekabet edecek coupe-SUV formundaki araç Hindistan'da test edilirken görüntülendi.
2018 Cenevre Otomobil Fuarı'nda örtüsü kaldırılacak olan Audi Q8, Hindistan'da test ediliyor. Kamuflajlı şekilde görüntülenen coupe-SUV formundaki araç, üzerinde rozet olmadan test ediliyor. Şirket Q8'i ilk olarak Detroit'teki 2017 Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda konsept şeklinde ortaya çıkarmıştı.
Yayınlanan fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla, şık Matrix LED farlarla donatılmış aracın ön kısmında geniş tek parçalı bir ızgara var. Q8 aynı zamanda eğimli tavan çizgisi ve yatık ön cam tasarımıyla sportif bir duruş kazanmış. Arka kısımda LED stop lambası ve bagaj kapağı boyunca uzanan LED şeritler görüyoruz. Üretime hazır olduğunda aracın beş koltuklu olarak sunulması bekleniyor.

3.0 TFSI altı silindirli motorla gelecek

Motor detayları henüz bilinmese de Q8'in 3.0 TFSI altı silindirli bir motorla güçlendirilmesi bekleniyor. Sekiz vitesli bir otomatik şanzımanın eşlik edeceği bu motor, 469 beygir güç ve 700 Nm tork üretebilecek kapasitede olacak. Audi Q8 hakkında daha detaylı bilgilere önümüzdeki günlerde sahip olacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5845 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
test, otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim