Anlık Bildirim

Başlangıç ekranı kişiselleştirmesi için WP 8.1 uyumlu yeni uygulama: Start Perfect

Transparency Tiles uygulamasının geliştiricisi Matthew Miller tarafından hazırlanan en son uygulamalardan Start Perfect, Windows Phone 8.1 cihazların başlangıç ekranının kişiselleştirmesi için toplu bir çözüm ortaya koyuyor.
Bünyesinde Transparency Tiles'ın özelliklerini de barındıran ve kullanımı kolay basit bir arayüzle gelen Start Perfect, başlangıç ekranı kişiselleştirmesi için birden fazla uygulamaya olan gereği ortadan kaldırdığını iddia ediyor ve bu doğrultuda bütün sistem ayarları ve internet siteleri için başlangıç ekranına şeffaf canlı karolar ekleyebiliyor, destek verdiği birçok uygulama ile daha güzel görünen renkli karolar ayarlayabiliyor ve boş karolar ile farklı tasarım şablonlarının uygulanmasına imkan tanıyor. Uygulamanın önemli özellikleri arasında tek renk ya da degrade fon resimleri ayarlama da yer alıyor ve isteğe bağlı olarak farklı fotoğrafları başlangıç ekranına atayabiliyor.
Hayal gücüne bağlı olarak sonsuz olanaklar sunabilen Start Perfect, 1,99 TL fiyat etiketiyle diretk olarak buradan elde edilebiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim