Anlık Bildirim

Başlangıç için 17 milyon Galaxy S8 üretilebilir

Yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak isteyen Samsung, amiral gemisi Galaxy S8 için beklentilerini yükseltti. Geçen yıla göre başlangıç üretimi yüzde 40 arttığı iddia ediliyor.

Samsung’un geçen yılı unutmak adına Galaxy S8 amiral gemi modeline büyük yatırım yaptığı bilinen bir gerçek. Buna paralel olarak firma satış beklentilerini de arttırdı. Tedarikçilere yoğun siparişler verildiği iddia ediliyor.

Rekor beklentisi

Sektörden gelen bilgilere göre başlangıç etabında 17 milyon adet Galaxy S8 modelinin raflarda olması planlanıyor. Samsung bunun için tedarikçileri sıkıştırmaya başladı. Ayrıca kendi tesislerini de yoğun bir çalışma içerisine soktu. Galaxy S7 serisi için başlangıç üretimi 12 milyon civarındaydı. Yaklaşık yüzde 40 civarında bir artış söz konusu.

Samsung’un yeni amiral gemisi için 60 milyon hedefi koyduğu biliniyor. Buna yönelik olarak elbette açılış önem taşıyor. Genelde tüm amiral gemi modelleri başlangıcı hızlı yapıyor. Sonraki aylarda ilgi giderek düşüyor.

Samsung tüketici ilgisi çekebilmek adına önemli yeniliklerle gelecek. Ekran konusunda çıtayı daha da yükselten Samsung, küçük model için 5.8, büyük model için 6.2 inçlik Super AMOLED paneller hazırlıyor. İsimlendirme olarak ise Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus belirlenmiş.

Önceki yılların aksine bu yıl artık amiral gemilerinde fiziksel Home butonu görmeyeceğiz. Bir dönem Apple ile patent savaşlarına da konu olan ikonik dörtgen Home butonu yerini Samsung logosuna bırakıyor. Parmak izi okuyucu ise arka kısma taşınıyor.

Herhangi bir değişiklik olmazsa sektörün ilk 10nm işlemci barındıran telefonu olacak Galaxy S8 serisinde bölgeye göre yine Snapdragon 835 veya Exynos 8895 yonga seti bulunacak. Şimdilik iki yonga seti arasındaki performans farkları net olarak bilinmiyor.

Galaxy Note 7 modelini özleyenlere yönelik opsiyonel S-Pen aksesuarı da sunacak seride 3250mAh ve 3750mAh kapasiteli batarya tercihi bulunacak. Kamera tarafında performansın arttırıldığı ve ses konusunda yenilikçi DAC yongalarının kullanılacağı ifade ediliyor. Samsung Galaxy S8 serisinin 29 Mart tarihinde tanıtılarak 21 Nisan tarihinde de piyasada olması bekleniyor. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4932 kez okundu.
13 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim