Anlık Bildirim

Batman ve Superman mobilde de karşılaşıyor

Vizyondan önce Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminin heyecanını yaşamak isteyenler için, Warner Bros. tarafından sonsuz koşu tarzında yeni bir oyun indirmeye sunuldu.

Warner Bros. tarafından sayılı günler sonra vizyona girecek olan Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmi için, mobil oyun da geldi. Geçtiğimiz haftalarda mağazalardaki yerini alan oyun, biraz daha bilinen bir kategori içerisinde yerini almış.

Oyunda Batman veya Superman rollerine bürünebiliyorsunuz ancak birbirinizle karşılaşma ihtimaliniz bulunmuyor zira oyun sonsuz koşu tarzında. Gotham ve Metropolis sokaklarında, arabalardan veya engellerden kaçınarak puan toplamaya çalışıyorsunuz. Topladığınız puanlarla Batmobil gibi çeşitli güçlendirmeler alabiliyorsunuz.


Herhangi bir şekilde öldükten sonra, süre dolmadan ekrana tıklayarak filmin logosunu kırmızı renk ile doldurabilirseniz, tekrar oyuna geri dönüyorsunuz. İstediğiniz zaman Batman veya Superman arasında geçiş yapabiliyorsunuz. Ayrıca filmin orijinal soundtrack parçaları da arka planda sizi bekliyor. Oyun daha çok reklam amaçlı hazırlanmış. Sürükleyici bir hikayesi bulunmuyor. 

iOS


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim