Anlık Bildirim

Battle royale türüne boynuzlar damga vuracak

Ramageddon oyunu boynuzlarınızı kullanarak rakiplerinizi alandan attığınız ve hayatta kaldığınız bir mücadele sunuyor. Henüz deneme aşamasındaki oyun potansiyel vadediyor.

Son dönemin popüler battle royale trendine ilginç fikirler eklenmeye devam ediyor. Tetris 99 oyunundan sonra Ramageddon yapımı da mobil dünyaya adımını attı. Oyunda koç olarak oynuyorsunuz.

Ramageddon neler sunuyor?

Çevrim içi oynanan oyun nispeten küçük bir alanda geçiyor. Piksel tabanlı ortamda yönettiğiniz koç ile diğer koçları boynuzlayarak alanın dışına atmanız gerekiyor. Alanın dışına attıkça alan küçülüyor ve mücadele daha zor hale geliyor. Tek kişi kalınca oyunu kazanıyorsunuz.

Alanda zaman zaman farklı yiyecekler ve para ortaya çıkıyor. Bunları toplayarak çeşitli güçler alıyor veya bayılma gibi durumlara girebiliyorsunuz. Bu bakımdan dikkatli toplamak gerekiyor. Paraları biriktirerek farklı renkte yüz ve boynuzlar alabiliyorsunuz.

Alandaki cisimler yok edilebiliyor. Ayrıca ortaya çıkan anahtar gibi interaktif cisimler ile zaman zaman alanı değiştirebiliyorsunuz. Oyun henüz deneme aşamasında olduğu için battle royale moduna rakip bulmak zor olabiliyor.

Bu bakımdan oyun iki mod daha var. Yapay zekâ botlarla kendinizi geliştirebildiğiniz bir mod ve belirli bir süre boyunca alanda kalmaya çalıştığınız bir mod da var. Henüz oyun iOS platformuna çıkmadı.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim