Anlık Bildirim

Battlefield V 'açık beta' tarihi belli oldu

Battlefield V'in merakla beklenen açık betası için nihayet resmi tarih belli oldu. Buna göre Battlefield V Açık Beta, 6 Eylül'de PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir olacak.
Battlefield serisinin merakla beklenen yeni oyunu Battlefield V'in 'açık beta'sı için geri sayım başladı. Electronic Arts ve geliştirici stüdyo DICE tarafından bugün yapılan resmi açıklamaya göre, açık beta süreci 6 Eylül'de başlayacak.

DICE hatırlayacağınız üzere bundan birkaç hafta önce açık betanın Eylül ayında yapılacağını duyurmuştu. Bu haftanın Gamescom haftası olması nedeniyle nihayet bugün resmi bir tarih de verilmiş oldu.

6 Eylül'de başlayacak olan açık beta PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilecek. EA Access, Origin Access veya Origin Access Premier aboneliğiniz varsa ya da oyunu ön siparişle satın aldıysanız betaya iki gün önceden, yani 4 Eylül itibarıyla erkenden erişebileceksiniz. Ön yükleme süreci ise 3 Eylül'de TSİ 11.00'da başlayacak.

Açık betada oyuncuları Arctic Fjord ve Rotterdam haritaları bekliyor olacak. DICE, oyun modları olarak ise Conquest (Fetih) ve Grand Operations'ın (Büyük Operasyonları) oynanabileceğini söylüyor. Betanın tam olarak ne zaman sona ereceği ise şu an için açıklanmadı.

Battlefield V, 21 Ekim'de PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oyuncularla buluşacak.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim