Anlık Bildirim

Bazı Pocophone F1 modellerinde dokunmatik arızası yaşanıyor

Uzun süredir Pocophone F1 amiral gemisinde ekran donması veya basışlarda gecikme gibi dokunmatik arızaları yaşanmaya başlamıştı. Firma harekete geçmiş durumda.

Xiaomi’nin geçen yıl en ucuz amiral gemisi sloganıyla piyasaya sürdüğü ve özellikle Avrupa’da ilgi gören Pocophone F1 modelinde bir süredir ekran sorunu yaşanıyor. Marka şefi de yaşanan sıkıntıları doğruladı.

Anlaşılamadı

Gelen bilgilere göre bazı Pocophone F1 modellerinde ekrana dokunduğunuzda donma, kendi kendine basmalar veya geç tepki verme şeklinde problemler yaşanıyor. Xiaomi de sorunun nedenini tam olarak anlayamamış.

Pocophone marka şefi Alvin Tse sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda dokunmatik problemlerini gidermek amacıyla 10.3.5.0 nihai güncellemesini yayınladıklarını belirtirken Çin’de bu sorunu yaşayan kullanıcıların telefonlarını teknik servislere getirmelerini rica etti.

Tse teknik servise getirilen telefonların arıza tespit için kullanılacağını belirtiyor. Telefonların yerine ise kullanıcılara geçici bir cihaz verileceği ifade ediliyor. Bununla birlikte ilk olarak kullanıcı adı, sorun ile ilgili video ve diğer teknik bilgilerin gönderilmesi gerekiyor. Sonrasında firma telefonun test için uygun olup olmadığına karar verecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim