Anlık Bildirim

Beats'in CEO'su Jimmy Iovine ile Apple, özel danışmanlık için görüşmeler yapıyor

Beats'in CEO'su Jimmy Iovine ile Apple, özel danışmanlık için görüşmeler yapıyor

ABD’nin saygın yayın organlarından New York Times’ın iddiasına göre, müzik dünyasının dev isimlerinden Interscope Records’ın ve popüler ses ekipmanları markası Beats’in eş kurucusu olan Jimmy Iovine, Apple’a özel danışman olabilir.

Süreçle ilgili bilgi sahibi olan iki farklı kaynağın aktardığı bilgilere göre Apple yetkilileri ile Beats CEO’su Jimmy Iovine, özel danışmanlık konusunda görüşmeler yapıyor. Eğer görüşmeler olumlu sonuçlanırsa, Jimmy Iovine Apple ekibine Tim Cook’un özel danışmanı olarak katılacak ve sadece Tim Cook’a karşı sorumluluk taşıyacak.

Aslında Apple’a yakın üst düzey isimlerden biri olan Jimmy Iovine  Apple’ın 2000’li yılların başından itibaren başlayan müzik serüveninin birçok aşamasında Apple ile temaslarda bulunmuştu. Bu zaman zarfında Jimmy Iovine, Apple’ın abonelik bazlı müzik servisi kurması için çok defa girişimlerde bulunmuş ancak bu girişimler uzun bir süre cevapsız kalmıştı. Son olarak Beats Music’in faaliyete geçmesinden kısa bir süre önce Jimmy Iovine’ın Apple’ın üst düzey yöneticileriyle görüştüğü basına yansımıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1051 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iPad ve tim cook
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim