Anlık Bildirim

Beauty and the Beast gişede 1 milyar dolara ulaştı

Disney klasiklerinden Beauty and the Beast'in canlı aksiyon uyarlaması, gişede 1 milyar dolar hasılata ulaştı. Beauty and the Beast böylece 2017'de 1 milyar dolar hasılata ulaşan ilk film oldu.
Son yıllarda gişede rakip tanımayan Disney, üst üste başarılı filmler çıkarmaya devam ediyor. Geçtiğimizi yıl Rogue One, Captain America: Civil War, Finding Dory ve Zootopia gibi başarılı filmleri sayesinde 7 milyar dolar gişe hasılatına ularşarak yeni bir rekora imza atan stüdyo, 2017'ye de müthiş başladı.
Disney klasiklerinden Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast)'in yeni versiyonu, sinemaverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 17 Mart'ta vizyona giren film, gişede 1 milyar dolar hasılata ulaştı. Böylece 2017'de 1 milyar dolara ulaşan ilk film olan Beauty and the Beast, ayrıca sinema tarihinde bu sınırı aşan ilk canlı-aksiyon (animasyon olmayan) müzikal film oldu.
Hızlı ve Öfkeli 8 dışında gişede bir süre daha ciddi bir rakip ile karşılaşmayacak olan Beauty and the Beast'in toplam hasılatını daha da arttırması bekleniyor. Beauty and the Beast ile 2017'ye hızlı bir başlangıç yapan Disney, geçtiğimiz yıl kırdığı rekoru bu yıl biraz daha geliştirebilir. Stüdyo; Star Wars: The Last Jedi, Guardians of the Galaxy Vol. 2 ve Cars 3 gibi gişede 1 milyar doları geçmesi beklenen filmlerini bu yıl gösterime sokacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4775 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
beauty and the beast, güzel ve çirkin ve
3 etiket daha Disney sinema Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim