Anlık Bildirim

Bitcoin aniden 3,900 doların altına düştü

Geçtiğimiz günlerde kripto para piyasasında sık görülmeyen bir olaya rastlandı. Birçok dijital para birimi keskin düşüş ve artış grafiği çizdi. Bitcoin'in ani düşüşü dikkat çekti.
Geçtiğimiz günlerde kripto para pazarında gerçekleşen yükselişlerin ardından ağır kayıplar meydana geldi. Hareketlerin çoğu yarım saatten az bir süre içerisinde gerçekleşti.
Coin360'dan alınan verilere göre Bitcoin; 3,900 doların altına düşmeden önce 4,100 dolar barajının üzerine çıkmıştı. Söz konusu kripto para birimi, 4,100 dolar civarında çok tutunamadı ve ani bir düşüş yaşadı.
Bitcoin aniden 3,900 doların altına düştü
 
Haftalık fiyat grafiğine bakıldığında; Bitcoin'in mevcut fiyatı, haftaya başladığı fiyat olan 3.632 dolardan yaklaşık  %5 daha yüksek.
Bitcoin'in yanı sıra piyasadaki altcoinlerde de oldukça sert fiyat grafiği çizen para birimleri oldu. Neredeyse tüm dijital para birimlerindeki bu ani iniş ve çıkışların ardından kripto para piyasası şu an daha sakin.
Ethereum, 14,5 milyar doların üzerinde olan piyasa değerine göre en büyük altcoin konumunu sürdürüyor. İkinci en büyük altcoin Ripple, yaklaşık 12,4 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7131 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
teknoloji, finans ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim