Anlık Bildirim

Bixby butonu orta sınıf Samsung modellerine geliyor

Samsung, dijital asistan Bixby'ye özel butonu orta sınıf akıllı telefon modellerine de dahil edecek. Bixby butonunu ilk olarak orta segment Galaxy A (2018) serisinde görebiliriz.
Birçok kullanıcı yeni Samsung Galaxy akıllı telefonlardaki Bixby butonundan pek hoşnut olmasa da Güney Koreli teknoloji devinin bundan vazgeçme niyeti yok. Son raporlara göre şirket şimdiye kadar sadece amiral gemisi cihazlarda gördüğümüz Bixby butonunu premium orta sınıf serisine dahil etmeyi planlıyor.
Özel bir fiziksel düğmeye sahip olması beklenen ilk orta sınıf Galaxy serisi Galaxy A (2018) olacak. Böylece amiral gemisi dışındaki Samsung telefonlarda da Bixby butonunu görmeye başlayacağız. 2018 model Galaxy A serisinin tümünde bu özel butonun yer alması bekleniyor. Bu sayede kullanıcılar şirketin dijital asistanını tek bir tuşa dokunarak başlatabilecek.
Orta sınıf modellerde bu özelliğin yer alması amiral gemisi telefona para harcamak istemeyenler için iyi bir seçenek olacak. Samsung, Bixby butonunu Galaxy S8 ile birlikte tanıtmıştı. Ancak butona yanlışlıkla basarak sanal asistanı başlatan kullanıcılar devre dışı bırakma seçeneğinin olmamasından son derece rahatsızdı. Şirket kısa süre önce Bixby butonunun kapatılmasına olanak sağlayan bir güncelleme yayınlayarak sonu çözdü. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim