Anlık Bildirim

BlackBerry Priv uygulamaları Android mağazasında

Android işletim sistemi taşıyan BlackBerry Priv akıllı telefon modeli ön siparişlere başlarken, cihaz için hazırlanmış uygulamalar da Google Play mağazasında boy göstermeye başladı.



Tarihindeki ilk Android işletim sistemli akıllı telefonu Priv'i ön siparişe sunan Kanadalı BlackBerry, gerekli uygulama takviyesini yapmak adına Google Play mağazasında da büyük bir hareketlilik yaşıyor. Firma model için mağazaya yeni uygulamalar ekliyor veya mevcut olanları güncelliyor.

Mağazada hali hazırda MicrosoftexFAT, Notes, BlackBerry Calendar, Contacts, BlackBerry Hub, BlackBerry Keyboard, BlackBerry Services, Tasks, BlackBerry Device Search, BlackBerry Password Keeper, Secure Work Space, BlackBerry Launcher, BlackBerry Camera ve DTEK şeklinde uygulamalar yer alıyor. Pek çok uygulama zaten adından da anlaşılabiliyor.

Liste arasından ilgi çekenler güvenli bir alan oluşturabilen ve mail, rehber, ajanda gibi uygulamaları buraya toplayabilen Secure Work Space, sanal ve fiziksel klavyede çeşitli özelleştirmeler yapabilmenizi sağlayan BlackBerry Keyboard, exFAT ile SDXC kartları kullanmanızı sağlayan MicrosoftexFAT, verilerinize ve bileşenlere erişen uygulamaları listeleyen DTEK şeklinde sıralanıyor. Uygulamalar nadiren diğer Android cihazları ile de uyumlu.


https://play.google.com/store/apps/developer?id=BlackBerry+Limited 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim