Anlık Bildirim

Broken Age tam hikayesi mobil platformlara geldi

Kickstarter üzerinde 3 milyon dolar toplayarak dikkatleri üzerine çeken Broken Age oyunu, tam hikaye olarak konsol ve mobil platformlar için indirmeye sunuldu.

3 yıl önce başlayan projede destekçilerin bekletilmemesi adına ilk bölüm geçen yıl indirmeye sunulmuştu. Bu hafta da tüm hikaye tamamlandı ve destekçilere gönderildi. Belirli bir ücret karşılığında da konsol, PC ve mobil platformlara sunuldu.

Broken Age, birbirinden farklı iki evrende yaşayan Vella Tartine ve Shay Volta adlı karakterleri konu ediniyor. Vella eski çağlarda canavarlara kurbanlar sunan bir kabilede yaşarken, Shay ise gelecekte uzay gemilerinin olduğu bir dünyada hayat sürüyor. 

Tıkla ve ilerle mekaniğine sahip olan oyunda bir hikayeden diğerine geçerek maceraya devam ediyorsunuz. Oyunda çözmeniz gereken onlarca bulmaca mevcut. 

Etkileyici grafikleri ve başarılı hikayesi olan oyunda Elijah Wood, Jack Black gibi ünlü isimler de seslendirme yapmışlar. Oyun geçen yıl iOS için ilk bölüm olarak yayımlanmıştı. Şimdi hikaye tamamlanırken, Android tarafında ise iki hikaye birden sunuluyor. Oyun iOS için 21TL, Android için 27TL. 




Broken Age tam hikayesi mobil platformlara geldi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim