Anlık Bildirim

Bu ekran kırılmıyor: Samsung'dan kırılmaz OLED panel!

Samsung Display, kırılmaz OLED ekran paneli geliştirdi. Askeri standartlara uyumlu panel, esneme payı sayesinde sıradan ekran panellerine nazaran çok daha dayanıklı.
 
Bu ekran kırılmıyor: Samsung'dan kırılmaz OLED panel!
Samsung, geliştirmiş olduğu yeni OLED ekran paneliyle ekrandaki çizik ve kırılmaların önüne geçiyor. Samsung Display tarafından geliştirilen ekran paneli, esnek yapısı sayesinde düşme ve darbelere karşı sıradan panellere göre çok daha dayanıklı.
ABD Savunma Bakanlığı tarafından belirlenen askeri standartlardan geçen OLED panel, düşürme ve ısı testlerinden de başarıyla geçti. Öyle ki 1.2 metreden 26 kez yere düşürülen ekran paneli, bu testi hiçbir yara almadan geçerken 71 ila -32 derece ısıkoşuları altında gerçekleştirilen sıcaklık testinden de sapasağlam çıktı. 
 
Kırılmaz OLED ekran panelinin akıllı telefonlara ek olarak otomobiller, mobil askeri cihazlar, taşınabilir oyun konsolları, tabletler gibi elektronik cihazlarda da kullanılabileceğini açıklayan Samsung Display genel müdürü Hojung Kim, panelin yalnızca kırılmaz özelliklerinden dolayı değil, aynı zamanda cama çok benzeyen hafif, geçirgen ve sert yapısıyla birlikte taşınabilir elektronik cihazlar için uygun olduğunu belirtti.
 
Kırılmaz OLED panel, askeri standartlara uygun olduğu gibi ABD Çalışma Bakanlığı İş Güvenliği ve Sağlık İdaresi (OSHA) için testler gerçekleştiren UL (Underwriters Laboratories) tarafından da onaylandı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim