Anlık Bildirim

Bu kez HTC M8 Prime iddiaları ortaya atıldı

Bu kez HTC M8 Prime iddiaları ortaya atıldı

Teknoloji gündemi henüz Galaxy S5 Prime adında premium bir Samsung akıllı telefonu iddialarına odaklanmışken, HTC'nin de benzer bir model üzerinde çalıştığı iddiası ortaya atıldı.

Evleaks tarafından geldiği için gerçekleşme ihtimali yüksek olan iddia, HTC'nin M8 Prime adında yeni bir akıllı telefon daha hazırladığını ifade ediyor. Daha önce internete sızan M8 Ace isimlendirmesi ile birlikte yeni One serisinin 3 akıllı telefon barındıracağı anlaşılıyor.

M8 Prime modelinin neye işaret ettiği şimdilik belirsizliğini koruyor. Kaynaklar Galaxy S5 gibi bir premium modelin olmayacağını belirtiyorlar zira HTC geçen yıl da One amiral gemi modelini arkada bırakacak bir model tanıtmamış, seri hep aynı donanım çizgisinde kalmıştı.

Bu bakımdan akla en yakın gelen ihtimal geçen yılın One Max modelinin devam versiyonunun bu yıl M8 Prime olarak isimlendirileceği oluyor. Daha büyük bir ekrana sahip olan One Max, HTC'nin Phablet pazarına sunduğu tepe seviyesi bir modeldi ve One ile ekran ve batarya hariç benzer donanım sunuyordu. HTC M8 Prime modeli ile ilgili gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
741 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim