Anlık Bildirim

Bu kez LG G3 S modeli ortaya çıktı

Bu kez LG G3 S modeli ortaya çıktı

Bu yılın amiral gemi modeli G3'ün yanında pek çok farklı isimde daha düşük donanımlı versiyonlarını görmeye başladık. LG G3 Beat modelinin LG G3 mini olarak global pazara çıkması beklenirken, çift SIM destekli modeli de LG G3 S olarak piyasaya sürülebilir. 

Evleaks tarafından internete sızdırılan yeni bir görsel LG'nin G3 S adında bir model üzerinde çalıştığını gösteriyor. LG G3 mini modelinin çift SIM kartlı versiyonu olarak gösterilen LG G3 S modelinde 5 inçlik 720p ekran, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 400 yongaseti, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 2400mAh gücünde batarya, Android 4.4 KitKat işletim sistemi gibi özellikler olacağı tahmin ediliyor. 

LG G3 S modelinin dikkat çeken yanı ise menu butonlarının 4 adet olması ve 4. butonun SIM kartlar arasında geçiş yapmak üzere yerleştirilmiş olması. Bu butonun aynısı LG G3 Beat modelinde de mevcuttu.

LG G3 S modelinin belli başlı ülkelerde satışa çıkacağı belirtiliyor. Çıkış tarihi ise şimdilik bilinmiyor ancak LG G3 mini ile birlikte tanıtılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1472 kez okundu.
34 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim