Anlık Bildirim

Bu yılın BlackBerry Live konferansı, Google I/O ile aynı döneme rastlıyor

Bu yılın BlackBerry Live konferansı, Google I/O ile aynı döneme rastlıyor

BlackBerry 10 işletim sistemi ile birlikte hizmetlerinde pek çok değişikliğe giden RIM, işletim sisteminin arayüzünü değiştirdikten sonra, uygulama mağazasının de ismini değiştirmişti. Yıllık olarak düzenlenen BlackBerry World konferansına da el atan firma, etkinliğin ismini BlackBerry Live şeklinde revize etmişti.

BlackBerry 10 işletim sisteminin pazara çıkışı sonrasında bir değerlendirme toplantısı niteliğini taşıyacak olan BlackBerry Live, bununla birlikte tarih açısından dezavantaj oluşturacak bir döneme rastlıyor.

Orlando'da düzenlenecek olan etkinliğin tarihi 14-17 Mayıs 2013. Dezavantaj oluşturan konu ise Google I/O 2013 geliştirici konferansının 15-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olması. Android 5.0, Nexus 5, Motorola X, Nexus 7.7 gibi pek çok önemli tanıtımın beklendiği konferans, büyük ilgi görecek.

Aynı esnada düzenlenecek olan BlackBerry Live etkinliğinin bu bakımdan düşük bir düzeyde katılıma sahip olması bekleniyor. Etkinlikte teknik ve kurumsal soru-cevap oturumları, sistemin geliştiricileri ile toplantılar, gelecek planlarının değerlendirilmesi gibi konular gündeme gelecek.

Her iki firma da yıllık etkinliklerini gizli bir biçimde değiştirmiş, Google yeni etkinlik tarihini yaklaşık bir ay önce açıklamıştı. Bu bakımdan RIM, tarihleri buna göre ayarlayarak etkinliğe ilgiyi üst seviyede tutmaya çalışmadığı için eleştiriliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim