Anlık Bildirim

Call Of Duty: WWII satışları Infinite Warfare'ı solladı

Büyük heyecanla beklenen Call Of Duty: WWII sonunda piyasaya çıktı. Son paylaşılan rakamlara göre oyun geçen yılki Infinite Warfare'dan %57 daha fazla satıyor...
Geçen yıl Activision tarafından çıkarılan Call of Duty: Infinite Warfare, uzak gelecekte geçtiği için birçok oyuncuyu sevindirmemişti. Oyunun fragmanı YouTube'da 3 milyon beğenmeme (dislike) alarak en sevilmeyen videolardan biri haline gelmiş durumda. Ancak şirket WWII ile kendisini kurtarmayı başarmış görünüyor.
Call of Duty: WWII bu yılın başlarında duyurulmuştu ve bu kez yayınlanan fragman önceki oyuna göre daha fazla beğeni kazanmakla kalmadı aynı zamanda Infinite Warfare'ı -en azından İngiltere'de- satış olarak da geçmeyi başardı. Paylaşılan rakamlar Activision'ın çok fütüristik olmaya çalışmak yerine klasik tarza yönelmesi gerektiğini de ortaya koymuş durumda. Zira gelen bilgilere göre WWII, geçen yıla göre Infinite Warfare'den %57 daha fazla kopya satmayı başardı.
WWII incelemeleri de şu ana kadar oldukça olumlu. Dolayısıyla Activision'ın elinden bir başka hit oyun daha çıkmış gibi görünüyor. Aslına bakılırsa Call of Duty oyunları çoğunlukla hep iyi satış rakamlarına ulaşmıştır. Infinite Warfare'ın duyurulması pek hoş karşılanmasa da 2016 süresince konsolda en fazla hasılat yapan oyunlarından biri olmayı başarmıştı. Bu da aslında ilk beğenmeme tepkilerinin önemli olmadığı konusunda Activision'ın haklı olduğunu gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim