Anlık Bildirim

Call of Duty: Mobile indirmeye sunuldu

Battle royale oyunlarına rakip olarak geliştirilen Call of Duty: Mobile nihayet indirmeye sunuldu. Aynı haritada 100 kişiye kadar birbirinizle mücadele edebiliyorsunuz.

PC ve konsol platformlarının efsane serilerinden birisi haline gelen Call of Duty, uzun bir deneme sürecinden sonra Android ve iOS platformları için indirmeye sunuldu.

Call of Duty: Mobile neler sunuyor?

Call of Duty: Mobile oyunu son dönemin popüler battle royale türüne bir adım olarak geliştirildi. Bununla birlikte oyunda ilk etapta çok oyunculu oyun modlarını öğrenmeniz gerekiyor. Battle royale modu hemen açılmıyor.

Oyun 100 kişinin aynı haritada birbirine karşı mücadele etmesini konu ediniyor. Oyuncuların temel dinamikleri öğrenmesi adına eğitim moduna mutlaka dahil olması isteniyor. Geliştiriciler konsol kalitesinde grafikler ve ses-metin tabanlı sohbet vadediyor. 30 dakika çok oyunculu modları oynadıktan sonra battle royale erişimi geliyor.

Çok oyunculu modlar toplam 4 tane. Bunlar takım halinde hat koruma, ölüm mücadelesi, ara ve yok et ile silah oyunu şeklinde sıralanıyor. Oyuncular maçlardan önce farklı karakterleri, görünümleri ve silahları hazır edebiliyor. GameLoop gibi emülatörlerle PC üzerinde de oyunu oynamak mümkün.

Call of Duty: Mobile - Google Play II App Store 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10338 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, call of duty: mobile ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim