Anlık Bildirim

Cam gövdeli iPhone 7s Plus ortaya çıktı

Apple'ın Eylül ayında iPhone 8 ile birlikte tanıtacağı iPhone 7s Plus modelinin fotoğrafları sızdı. Cam gövdesiyle dikkat çeken cihazda anten çizgileri de yok...
Apple'ın 10. yıla özel iPhone 8'e ek olarak yenilenmiş iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerini tanıtması bekleniyor. Sızdırılan fotoğraflar büyük modeli açığa çıkarırken son birkaç ayda duyduğumuz bazı söylentileri de doğrulamış durumda. Ayrıca Apple'ın cihazlarına kablosuz şarj teknolojisini getirmeyi planladığını gösteriyor.
iPhone 7s Plus modeline ait olduğu söylenen prototip, metal çerçeveli ve alüminyum yerine cam bir gövdeye sahip gibi duruyor. Bu modelde anten çizgileri yok ve muhtemelen ortadan kalkmalarının iyi bir nedeni var. Cam gövde sinyalin geçmesine izin veriyor, bu nedenle Apple'ın artık cihazın arkasına veya kenarlarına yerleştirdiği görünür antenleri kullanmaya ihtiyacı yok.

Kablosuz şarj ve yatay çift kamera

Alt kısımda iki adet ızgara var ancak bunlardan sadece birinde hoparlör olacak. iPhone 7s Plus tıpkı bir önceki model gibi stereo ses deneyimi sunmaya devam edeceği için ikinci yerleşik stereo hoparlör üst kısıma yerleştirilecek.
Bunun dışında telefon yatay çift kamera sistemiyle şimdiki nesil iPhone'lara çok benziyor. iPhone 8 modelinde de çift kamera teknolojisinin yer alması bekleniyor ancak dikey olarak yerleştirilmesini bekliyoruz.
Telefonun cam arka panelle gelecek olması iPhone 7s' Plus'ın kablosuz şarj teknolojisine sahip olmasını sağlayacak. Aynı özelliği iPhone 8 modelinde de görmeyi bekliyoruz. iPhone 7s Plus'ın tamamen yenilenen iPhone 8 ile birlikte Eylül'de günışığı görmesi bekleniyor. Büyük olasılıkla iPhone 8 tedarik sorunları nedeniyle daha sonra piyasaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9578 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, iOS ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim