Anlık Bildirim

Carmageddon, Android ve iOS platformları için bu yaz geliyor

Stainless Games, bugün efsane oyunu Carmageddon'un mobil versiyonunu resmen duyurdu. 1997 yılında bilgisayarlar için yayınlanan, tamamen özgür bir dünyada aracınızla çevredeki ögelere zarar verdiğiniz Carmageddon, oyuncuları şiddete yönlendirdiği suçlamasıyla bazı ülkelerde yasaklanmıştı. Büyük ilgi gören yapım, son dönemde sektöre geri dönüş yapan rakiplerine katılmaya karar verdi.
Oyunun yapımcısı, 'Carmageddon: Reincarnation' adıyla başlattığı Kickstarter projesi kapsamında yeni oyununun geliştirme çalışmalarında kullanmak üzere hayranlarından yüz binlerce dolarlık bağış almıştı. Carmageddon'un yeniden doğuşunu destekleyenlere bir armağan olarak mobil versiyon resmiyet kazandı ve ilk satış gününde tamamen ücretsiz olacağı müjdelendi.
Carmageddon mobilin bir de tanıtım videosu paylaşılarak 15 yıllık oyunun iOS ve Android platformunda hayranlarına nasıl bir deneyim yaşatacağı detaylandırıldı. Dokunmatik ekranda kullanımını kolaylaştırmak adına birçok kontrol methodu, aracınızı tamir etmek için kullanılabilecek sezgisel el hareketi sistemi, oynanışınızı kaydederek Youtube üzerinde yayınlayabilme ve iOS'ta Game Center bütünleşmesi gibi özelliklere sahip olacak. Oyunun grafiklerini günümüz şartlarında değerlendirdiğimizde, pek fazla birşey beklememek gerekiyor. Fakat oldukça eğlenceli bir oynanışa sahip olduğunu kanıtlamış olan Carmageddon'un oyunseverleri tatmin edeceğinden eminiz.
iOS için evresel bir uygulama olarak, yani iPhone, iPad ve iPod Touch modellerine uyumlu bir şekilde bu yaz satışa çıkacak. Android platformunda ise, birçok cihazın destekleneceği belirtilmiş. Android için Carmageddon'un çıkışı iOS'un ardından gerçekleşecek. Henüz her iki platform için de kesin bir çıkış tarihi ya da fiyat bilgisi verilmedi. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3309 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, uygulama haber ve iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim