Anlık Bildirim

Casper VIA M1, 3GB RAM ile geliyor

Bugüne kadar pek çok farklı akıllı telefon hazırlayan ve piyasaya süren yerli üreticimiz Casper, yeni modeli VIA M1 ile RAM bellek çıtasını 3GB seviyesine çıkarıyor.
Akıllı telefon pazarında, payını genişletmek için yeni modeller piyasaya sürmeye devam eden Casper, VIA M1 adındaki yeni üyesi ile tüketicilerin karşısına çıkıyor. Yeni üye 3GB RAM bellek sunması ile Casper ailesinde de bir ilke imza atıyor. 

Casper VIA M1 modelinde 5.2 inçlik Full HD IPS ekran kullanıldığını görüyoruz. Ekran Gorilla Glass 3 ile korunurken, 2.5D kavis tasarımına sahip. 1.3GHz saat hızında çalışan 8 adet Cortex-A53 çekirdeği ve 450MHz saat hızında çalışan Mali-T720 grafik birimi barındıran MT6753V yonga seti göz önüne alındığında, 3GB RAM ile birlikte cihazın sınıfında iyi bir performans sunacağını söylemek mümkün. 

16GB ve 32GB artırılabilir kapasite ile gelen Casper VIA M1, 5 adet Largan lens ile zenginleştirilmiş 13 MP arka kamera, 5 MP flaşlı ön kamera ve Blu-ray filtreleri sayesinde çekim kalitesini en üst düzeye taşımaya çalışıyor. 8.6mm kasa kalınlığı olan model 145gr ağırlığa sahip. 2900mAh gücündeki bataryası yanında Android 5.1 işletim sistemi yer alıyor. 

Casper yeni modellerini uygun bir fiyat etiketinden piyasaya sürüyor. Casper VIA M1, 32GB kapasiteli seçenek için KDV dahil 1.399 TL, 16 GB kapasiteli seçenek için KDV dahil 1.299 TL satış fiyatı belirlemiş.  
Casper VIA M1, 3GB RAM ile geliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2839 kez okundu.
41 kişi, toplam 61 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
casper, casper via m1 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim