Anlık Bildirim

Christopher Nolan'ın yeni filmi Dunkirk'ün ilk uzun fragmanı yayınlandı

Christopher Nolan'ın merakla beklenen yeni filmi Dunkirk'ün ilk uzun fragmanı yayınlandı. Film, 2.Dünya Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan Dunkirk Savaşı'nı anlatıyor.
Bugüne kadar yönettiği The Dark Knight, Inception ve Interstellar gibi filmler ile sinema dünyasının en önemli yönetmenleri arasına ismini yazdıran Christopher Nolan, çizgi roman uyarlamaları ve bilim kurgu filmlerinden sonra şimdi de savaş filmlerine el atıyor. Yönetmenin 2.Dünya Savaşı sırasında geçen yeni filmi Dunkirk, önümüzdeki yıl sinemaseverler ile buluşacak. Dunkirk için meraklı bekleyiş sürerken, Warner Bros filmden ilk uzun fragmanı yayınladı.
Gerçek olaylardan uyarlanan Dunkirk, 2.Dünya Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen Dunkirk Savaşı'nı anlatıyor. Senaryosunu Christopher Nolan'ın kaleme aldığı filmde; Alman askerleri tarafından Dunkirk'te köşeye kıstırılan 400 bine yakın Müttefik askerinin kurtarılması için verilen mücadele anlatılıyor.
Oyuncu kadrosunda Tom Hardy, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, Mark Rylane ve James D'Arcy gibi tanınmış isimler barındıran Dunkirk'ün asıl kahramanlarını Aneurin Barnard, Harry Styles, Fionn Whitehead ve Jack Lowden gibi pek de tanınmayan genç oyuncular canlandıracak.
Yayınlanan ilk fragmanı ile sinemaseverleri heyecanlandırmayı başaran Dunkirk, 21 Temmuz 2017'de vizyona girecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6353 kez okundu.
29 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, fragman ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim