Anlık Bildirim

Çift ekranlı HTC telefonu internete sızdırıldı

Yarın itibariyle yeni yılın ilk akıllı telefon duyurusunu yapacak olan HTC’nin farklı telefonları internete sızmaya başladı. Modeller tasarım olarak farklılık arz ediyor.

HTC’nin ürün lansmanına saatler kala tanıtılması muhtemel telefonlar birer birer internete sızmaya başladı. Kenar sensörlü akıllı telefondan sonra şimdi de üst seviye bir akıllı telefon internete sızdırıldı.

Modeller Farklı

Ocean Blue kod adlı bu akıllı telefon metal çerçeve ve cam kaplama kombinasyonuna sahip. HTC’nin tamamen metal tasarım anlayışına bakarsak yeni bir çizginin karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

Dün sızan videolara bakıldığında bu model tamamen farklı. Ön kameranın hemen yanında LG V serisinden hatırlayacağımız ikinci bir ekran mevcut. Bu ekranda kısayollar, bildirimler, hava durumu, batarya, tarih ve saat gibi bilgiler yer alıyor. Bu bakımdan HTC açısından bir ilk olacak. 

Arka kısımda kare tasarımlı bir kamera yuvası görülüyor. Üst kısımda SIM tepsisi ve kamera yer alırken, yan kısımda desenli bir güç butonu ve ses kontrol tuşları yer alıyor. Alt kısımda ise yine 3.5mm kulaklık girişi kaldırılmış ve yerine USB Tip-C bağlantısı konmuş.

Bu telefonun nereye konumlanacağı kesin olarak bilinmiyor. Videodaki cihazdan oldukça farklı olması nedeniyle Ocean kod adlı U serisinde mi yer alacak yoksa farklı bir model mi olacak sorusu akıllara geliyor.

İhtimallerde birisi HTC 11 amiral gemi modelinin yarın sahneye çıkacağı yönünde. 6 inçlik ekran, Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 64GB depolama kapasitesi sızan modele ait olabilir. İkinci ihtimal ise videoda görülen U serisinin yarın tanıtılacağı yönünde. Görselleri sızan bu model ise MWC 2017 fuarında tanıtılacak. Şimdilik yarını beklemek en iyi yol gibi görünüyor. 

 
Çift ekranlı HTC telefonu internete sızdırıldı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32585 kez okundu.
26 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc ocean bllue ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim