Anlık Bildirim

Clash Royale için yeni güncelleme yayınlandı

Son dönemin en popüler mobil oyunlarından biri olan Supercell imzalı Clash Royale için beklenen güncelleme an itibariyle yayınlandı. İşte güncelleme ile gelen yenilikler:

Clash Royale için yeni güncelleme yayınlandı Tam Boyutta Gör

Kart oyunlarının yeni efsanesi Clash Royale, bir süredir oyuncular tarafından beklenen güncellemeyi bugün öğle saatlerinde Google Play Store ve AppStore mağazalarında indirilebilir hale geldi. Birçok kart için dengeleme değişiklikleri de içeren güncelleme, yeni kartlar da getiriyor.

Gece Cadısı, Yarasalar, İyileştirme ve Haydut oyuna yeni eklenen kartlar olacak. Haydut 17 Mart’ta özel bir mücadele ile ilk sahiplerine kavuşacak. Sonrasındaysa 24 Mart’ta sandıklara da eklenecek veya marketten satın alınabilecek. Ayrıca 4000 kupaya ulaşan oyuncuların kupaları eskiden efsanevi kupa olarak sıfırlanıyordu. Şimdi bu kupalar, sezon sonu ödülü olarak kullanıcılara sandık getirecek.

Güncelleme ile gelen en heyecan verici detaylardan bir diğeri ise Klan Savaşları. Oyuncular, klandaki bir arkadaşıyla birlikte rakip klanlardan iki kişiye karşı mücadele edebilecek. İlk Klan Savaşı etkinliği de 24 Mart’ta geliyor. Buna ek olarak 10. Arena’nın adı Yaban Domuzu Dağı olarak değiştirilmiş durumda. Yeni Efsanevi Arena ise 3800 kupada açılıyor. Bununla birlikte 11 Arena oyun içinde yerini almış oldu.

Güncellemeyi hemen indirebilir veya oyunun iOS bağlantısına buradan, Android bağlantısına da buradan ulaşabilirsiniz. Eğer kupa seviyeniz ve bağış oranınız yüksekse DonanımHaber Resmi Clash Royale klanına da katılım isteği gönderebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10930 kez okundu.
11 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, supercell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim