Anlık Bildirim

Corsair’den yeni Tenkeyless K63 mekanik klavye

Mekanik klavyelerden hoşlanan bilgisayar oyuncuları için Corsair’in yeni bir seçeneği var. Tenkeyless K63 mekanik klavye maliyeti düşünen oyunculara hitap ediyor.

Bilgisayar bileşenleri konusunda dünya lideri firmalardan olan Corsair, oyuncu donanımlar açısından da başarılı ürünlere imza atıyor. Yeni Tenkeyless K63 mekanik klavye maliyeti düşünen oyunculara hitap ediyor.

Yeni mekanik klavye Cherry MX Red mekanik tuşlardan yana tercih kullanmış. Her tuş kırmızı LED ile aydınlatılırken, Corsair Utility Engine yazılımı üzerinden bireysel olarak kontrol edilebiliyor. Kompakt yapısına rağmen tuşlar arası mesafe de kullanıcıyı rahatlatacak şekilde ayarlanmış.

Klavyenin üst kısmında atanmış ses ve multimedya kontrol tuşları yanında kazara basmaları önleme adına Windows kilit tuşu da unutulmamış. Aynı anda tuşlara kaç kere veya ne kadar hızlı bastığınız önemli olmadan yüzde 100 anti-ghosting ile her basışın kayıt edilmesi sağlanıyor. Corsair Tenkeyless K63 mekanik klavye 80$ fiyat etiketi ile satışa sunulmuş durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim