Anlık Bildirim

CyanogenMOD 10'un yeni açılış animasyonu yayınlandı

Android açık kaynak kod projesi üzerine inşa edilen CyanogenMOD özel yazılımının tasarımcılarından Cameron Behzadpour, CM10 sürümü için hazırladığı yeni açılış animasyonunu kişisel Youtube kanalından yayınladı. Bazı cihazlar için her gece geliştirme aşamasındaki sürümleri yayınlanmaya başlayan başarılı Custom ROM'a yakında bu yeni animasyon eşlik edecek.
Jelly Bean kod adlı Android 4.1 işletim sistemi versiyonunu taşıyan CyanogenMOD 10, Galaxy Nexus, Galaxy S2 (I9100G), Nexus S, Galaxy S, Galaxy S III, Asus Transformer Pad, Transformer Prime ve Transformer için Nightly dağıtımı yapmakta olan geliştirici takım, Snapdragon S1 çipsetli cihazlardan desteğini çektiğini açıklamış ve Ice Cream Sandwich'li CyanogenMOD 9'u stabil seviyeye ulaştırmıştı.
Bundan sonraki süreçte Google'ın geçen ay kaynak kodlarını paylaştığı Jelly Bean'e odaklanacak olan Steve Kondik ve ekibi, görsel bazı değişiklikler yapmaya karar vermiş. CM9'da yeni maskotları Cid'in yer aldığı bir animasyon kullanan Cameron, daha basit ve önceki çalışmalarındaki 30 saniyeden sonra başa sarma durumunun gerçekleşmediği yeni animasyonunu Custom ROM'un takipçileriyle buluşturdu. Yeni açılış animasyonuna önümüzdeki günlerde yayınlanacak CM10 deneme sürümlerinde yer verilmesi bekleniyor.
CyanogenMOD 10 için hazırlanan yeni açılış animasyonunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4600 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyanogenmod, jelly bean ve
2 etiket daha cm10 uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim