Anlık Bildirim

CyanogenMOD 9 RC1 sürümü 37 cihaz için yayınlandı


CyanogenMOD geliştirici takımı, Android 4.0.4 işletim sistemi versiyonunu taşıyan ve Google'ın yayınladığı kaynak kodlar üzerine inşa edilen CyanogenMOD 9'un ilk sürüm adayını yayınladı. 37 akıllı telefon ve tablet bilgisayarı kapsayan CM9, Ice Cream Sandwich versiyonunun eski cihazlarda dahi stabil bir şekilde çalışabilmesini sağlayacak.
Android ekosisteminin en çok aygıtı kapsayan ve en çok indirilen 'Custom ROM' paketi olarak bilinen CyanogenMOD, Samsung Galaxy Nexus, Galaxy S2, Galaxy Note, Xperia Arc, Xperia Neo, Xperia Play, Xperia Ray, ASUS Transformer, Transformer Pad, Transformer Prime ve Motorolo XOOM gibi cihazlara yüklenebilen son versiyonunu gerekli stabiliteyi sağladıktan sonra diğer cihazlara da açmayı planlıyor.
Etkileyici test sonuçları elde etmesine karşın Linaro mühendislerinin Android'de kullandığı kodlara, bir takım optimizasyon sorunlarına mahal vermemek için CM9'da yer vermeyen geliştiriciler, merakla Jelly Bean kod adlı Android 4.1'in tanıtılmasını bekliyor.
CyanogenMOD üzerinden, ROM Manager uygulamasından ya da Torrent aracılığı ile indirebileceğiniz yazılım paketlerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Bu tür yazılımları yükledikten sonra cihazınızın garanti dışı kalabileceğini hatırlatalım. Detaylar için kaynak bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5671 kez okundu.
25 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyanogenmod, uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim