Anlık Bildirim

DH+ Mayıs Sayısı Yayınlandı

DH’ın yeni sayısında bu kez kapağımıza LG’nin heyecan verici akıllı telefonu G4’ü taşıdık. Sahip olduğu işlemcisi ile kafalarda soru işareti uyandıran akıllı telefon, kamera yetenekleri ile adeta DLSR makinelere kafa tutuyor. Cihazın ilk ayrıntılarına iç sayfalarda daha yakından bakıyoruz. Bunun yanı sıra Apple Watch için işlevsel uygulama önerilerini de sizlerle buluşturuyoruz.

Sinema sayfalarında bu ay vizyona giren 4 yeni filmin detaylarına ulaşabileceksiniz. Ayrıca Steven Speilberg’in çekimine yeni başlanan filmi Ajanlar Köprüsü ile Sihirbazlar Çetesi’nin ilk bilgilerini sinema sayfalarında bulacaksınız.

Dizilerde yeni sezon için hareketlilik yaşanan bu günlerde yeni yapımları sizler için bir araya getirdik. Yeni sezonun umut vadeden yapımları ve haklarındaki ilk bilgiler, Erhan Tan’ın kaleminden sizlerle buluşuyor.

Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe, Audi’nin Tesla Model X’i kendisine rakip olarak aldığı yeni elektrikli aracını ve yine Audi’nin e-Dizel projesini ele alıyor. Test koltuğuna oturduğumuz otomobil ise bu ay Mercedes C200 BleuTec oldu. Araca dair izlenimlerimiz otomobil sayfalarında.

Bunların dışında Android, iOS ve Windows Phone için 30 uygulama ve oyun önerisi, Tunçmatic Energycard 900 ile Kingston HyperX Cloud 2 kulaklık incelemesi, Norveç’te evlerin sunucular ile ısıtılması çalışması, kanatsız, girdap destekli mikro rüzgar türbini yazıları ve daha onlarca çok özel içerik DH+ Mayıs sayısında sizleri bekliyor.
DH+ uygulamasını aşağıdaki platformlara ait mağaza linklerinden indirebilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim