Anlık Bildirim

DH+ Nisan Sayısı Çok Özel İçeriği ile Yayında

DH+ Nisan sayısında kapağımıza Apple’ın satışa sunulması için geri sayıma geçtiği akıllı saati Apple Watch’u taşıdık. Saatin teknik ayrıntılarından, versiyon özelliklerine ve pil performansına kadar ayrıntılı bir içerik sizi bekliyor. Ayrıca Intel’in M çekirdeği stratejisi sayesinde fansız olarak üretilen ve 24 saatlik pil ömrü iddiasıyla tanıtılan 12inçlik Yeni MacBook’a da yakından bakıyoruz. Pil performansı sahiden 24 saati görebilecek mi?

1 Mayıs 2015’te yürürlüğe girecek olan yeni e-ticaret kanunu ile birlikte e-ticaret sitesi sahiplerine önemli yükümlülükler geldi. Özellikle tüketiciler olarak yeni haklarımız var. Tüm bunları anlaşılır bir şekilde sizler için özetledik. Ayrıca HBO ve Apple ortaklığı’na dair önemli bir dosya yazısı da iç sayfalarda sizlerle buluşuyor.

Sinema sayfalarında editörümüz Erhan Tan kapsamlı bir Game of Thrones dosyası ile sizleri karşılıyor. Ülkemizde 13 Nisan’da yeni sezonu başlayacak olan diziye dair pek bilinmeyen detaylar ve yayınlanmaktan vazgeçilen ilk bölümün ayrıntıları bu yazıda. Ayrıca Nisan ayının vizyon filmleri ile çekimine yeni başlanan filmlerden haberler de sinema sayfalarında.

Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe bu ay yeni Seat Leon’un direksiyonuna geçti. Donanım özellikleri ile son derece cömert olan aracın 150 beygirlik ACT motora sahip FR versiyonunu hem performans, hem yakıt ekonomisi hem de donanım özellikleri ile sizler için test etti. Ayrıca dünyanın en dayanıklı otomobillerini, en ucuz 5 Cabrio aracı, yenilen 1 serisi BMW’leri ve Hyundai i30'u da iç sayfalarda okuyabilirsiniz.

Bu ay vizyonda olan Hızlı ve Öfkeli 7, Gül Suyu, Marigol Oteli’nde Hayatımın Tatili 2, Yenilmezler: Ultron Çağı filmleri hakkında bilgiler ve künyeleri, “Dalga Enerjisi”, “Güneş Işığ Teknolojisi” gibi dünyadan önemli enerji haberleri, iOS, Android ve Windows Phone için uygulama ve oyun önerileri ve daha onlarca özel içerik DH+ Nisan sayısında sizi bekliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim