Anlık Bildirim

5 kameralı LG V40 ThinQ basın görselleri karşınızda

Arka kısmında 3 adet ön kısmında da 2 adet kamera barındıran LG V40 ThinQ amiral gemi modeli bu alanda bir ilke imza atmak üzere. LG V40 ThinQ özellikleri haberimizde.

Akıllı telefon pazarında bir türlü istediği çıkışı yakalayamayan LG ısrarla yeni amiral gemileri geliştirmeyi sürdürüyor. LG V40 ThinQ firmanın yıl bitmeden piyasaya süreceği son amiral gemisi olacak.

LG V40 ThinQ özellikleri

Basın görselleri sızdırılan LG V40 ThinQ modelinin tasarımı da artık net bir şekilde belli oldu. Çentik tasarımına devam eden firma son dönemin yükselen trendi üç kamera kombinasyonunu da benimsiyor.

Köşeleri biraz daha keskinleştirilen LG V40 ThinQ modelinde ön kamera da iki sensöre sahip. Böylece toplamda 5 kameralı bir telefon bizi bekliyor olacak. Hatta akıllı telefon pazarında bir ilk de diyebiliriz.

Snapdragon 845 yonga seti, P-OLED ekran, 6GB/8GB RAM gibi özelliklere sahip olacak modelin 3.5mm kulaklık girişinden de vazgeçtiği belirtiliyor. Bunun yerine USB Tip-C üzerinden ses aktarımı sağlanacak. Bu tercihin inceliğe biraz daha katkı yaptığı tahmin ediliyor.

Şimdilik LG V40 ThinQ ne zaman piyasaya çıkacak bilinmiyor ancak IFA 2018 fuarı akla gelse de LG G7 ile arada fazla zaman farkı olmaması sorunu oluşabilir. Bazı kaynaklar 16 Kasım tarihini işaret ediyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10414 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg v40 thinq ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim