Anlık Bildirim

Deadpool 2’den ilk ön tanıtım geldi

İlk filminde beklentilerin de üzerinde ilgi gören Deadpool, devam filminin hazırlıklarına başladı. Marvel bunun kutlamasını da ilginç bir teaser videosu ile yaptı.

Marvel’in en beğenilen filmi haline gelen ve elde ettiği hasılat ile devamını garantileyen Deadpool, 2018 yılında yeniden karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Marvel devam filmi için ilginç bir ön tanıtım yayınladı.

Bu tanıtım çok konuşulur

Aslında bu ön tanıtım ABD’de yapılan Logan filmi galasında gösterilmişti. Ülkemizdeki galada gösterilmediği için gündem olmadı ancak anlatılanlar ile karşılaştırdığımızda ABD’deki galada gösterilen ön tanıtımın bu olduğunu anlıyoruz.

Ryan Reynolds’un canlandırdığı Deadpool, tanıtım videosunda sivil bir halde görünüyor. Yaşlı bir kişiyi tehdit eden silahlı bir gangstere müdahale etmek istediğinde asıl eğlence başlıyor. Deadpool filminin alıştığımız komedi tarzında ilerleyen sahnelerde kahramanımızın bir telefon kulübesinde üzerini değiştirmeye çalıştığını görüyoruz.

Daracık kulübede hızlı bir şekilde değişemeyen Deadpool, yardıma gittiğinde yaşlı kişinin öldüğünü görüyor. Bu noktadan sonra yanına yatıp bazı ilgisiz konulardan konuştuğunu görüyoruz. Video bununla sona eriyor.

Aslında ikinci film ile ilgili hiç bir şey vermiyor diyebiliriz ancak yan imgeler çok konuşulacak. Logan filmine oldukça fazla vurgu yapan videoda ayrıca Stan Lee de boy gösteriyor. Devam filminde Cable karakteri ile boy göstereceği dedikoduları olan Nathan Summers’ın ismi de telefon kulübesine yazılmış. Yani iddialar doğru. Yine Firefly filmi, Marvel’in Foxy ve Oggy karakteri, Tarantino’nun True Romance filmlerine atıflar yapılıyor. Devam filmi 2 Mart 2018 tarihinde vizyona girecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8234 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
deadpool, deadpool 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim