Anlık Bildirim

Deadpool'lu X-Force filmi için hazırlıklara başlandı

Bir süredir gündemde olan X-Force için hazırlıklara başlandı. Deadpool'un da aralarında yer aldığı mutant savaşçıların hikayesini anlatacak filmi yazıp yönetmesi için Drew Goddard ile anlaşıldı.
X-Men çizgi romanlarının sevilen karakterlerini bir araya getiren sinematik evrenini kurmaya devam eden 20th Century Fox, bir süredir gündemde olan X-Force için hazırlıklara başladı. Deadpool, Cable ve Domino gibi sevilen karakterleri bir araya getirecek X-Force filmini yazıp yönetmesi için Drew Goddard ile anlaşıldı.
2012 yılında vizyona giren The Cabin in the Woods ile adını duyuran Goddard, aradan geçen 5 yılda yeni bir film yönetmese de World War Z ve The Martian gibi başarılı filmlerin senaryosunu kaleme alarak Hollywood'un aranan isimleri arasına girmeyi başardı. Daredevil dizisinin de yaratıcısı olan Goddard, çizgi roman dünyasına yakınlığı ile X-Force filmi için ideal bir yönetmen olarak değerlendiriliyor.
X-Force filmi; Deadpool ve Cable'ın liderlik ettiği mutant savaşçılardan oluşan askeri bir ekibin hikayesini anlatacak. Wolverine ve Colossus gibi sevilen X-Men üyelerinin de zaman zaman boy gösterdiği X-Force çizgi romanları, X-Men'in daha karanlık, daha kanlı versiyonu olarak görülüyor.
Deadpool ile birlikte X-Force filminin ana karakterlerinden biri olacak Cable, ilk olarak önümüzdeki yıl vizyona girecek Deadpool 2'de sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Josh Brolin'in canlandıracağı Cable karakterinin yanı sıra X-Force'un bir diğer sevilen üyesi olan Domino (Zazie Beetz) da Deadpool 2'de boy gösterecek.
Çekimleri devam eden Deadpool 2, 1 Haziran 2018'de vizyona girecek. Önümüzdeki yıl ayrıca X-Men: The Dark Phoenix ve X-Men: The New Mutants da sinemaseverler ile buluşacak. X-Force'un vizyon tarihi ise henüz açıklanmış değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim