Anlık Bildirim

Deer Hunter 2016 indirmeye sunuldu

Glu Mobile'nin beğenilen avcılık temalı oyun serisinin yeni üyesi Deer Hunter 2016 mobil platformlar için indirmeye sunuldu. Oyunda elde tüfek dünyanın çeşitli bölgelerine gidiyor ve pek çok farklı türdeki hayvanı avlamaya çalışıyoruz. Alaska'dan Zimbabwe'ye kadar pek çok kupanın ve ödülün peşinden koşuyoruz. 

Sağa sola kayarak yerimizi ayarladığımız oyunda nişan alıyor ve ateş ediyoruz. İlk bölümlerde hayvanlar sabit iken daha sonra hareketli hedefler geliyor ve nişan almak zorlaşıyor. Genelde ilk atış karavana olursa hayvan ürküyor ve kaçmaya başlıyor. Bu durumda nişan almak oldukça zorlaşıyor. Ayrıca zaman zaman üzerinize saldıran hayvanlara karşı da dikkatli olmanız gerekiyor.

Her bölüme başlamak için bir enerji birimi harcamanız gerekiyor. Bu bakımdan bölümleri başarı ile bitirerek veya oyuna hergün girerek enerji elde ediyorsunuz. Ayrıca topladığınız elmas ve paralarla silahlarınızı güçlendiriyor, yeni ekipmanlar alabiliyorsunuz. Tatmin edici grafiklere ve detaylara sahip olan oyun ücretsiz. 




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim