Anlık Bildirim

Desolation of Smaug, iOS ve Android için yayında

Desolation of Smaug, iOS ve Android için yayında

Warner Bros. ile yaptığı ortaklık sonucunda geçen yıl The Hobbit: Kingdoms of Middle-earth oyununu yayınlayan Kabam, bu yıl da The Desolation of Smaug genişleme paketini yayınladı.

Hikaye ile paralel ilerleyen oyun bir strateji oyunu. Orta dünyada şehrinizi kurduktan sonra güçlenmeniz ve ordular inşa etmeniz gerekiyor. İlk 7 gün koruma altındasınız. Ancak sonrasında diğer oyuncuların saldırısına açık hale geliyorsunuz. Bu bakımdan oyun sürekli takip istiyor. 

Genişleme paketi ile daha fazla zırh ve silah oyuna ekleniyor. Ayrıca oyuncular Smaug'dan orta dünyayı geri almaya çalışıyor. Pakette Tauriel gibi yeni kahramanlar da bulunuyor. 

Oyun sadece çevrimiçi oynanıyor. Ülkeler için ayrılan sunucularda isterseniz tek başınıza isterseniz müttefiklerinizle birlikte ilerleyebiliyorsunuz. Oyunda anlık bir mesajlaşma uygulaması da mevcut.

İlk oyun 100 milyon dolar gelir ürettiği için Kabam seriden oldukça ümitli. Ancak bir süre sonra oyunda hızlı ilerleyebilmek adına oyun içi satın almalara yönelmeniz gerekebiliyor. 


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim