Anlık Bildirim

Dice Mage ile zar üstünden RPG mücadelesi

Genelde simülasyon oyunları ile mobil platformlarda kendisine yer edinen Tapinator, farklı bir oynanış mekaniğine sahip yeni bir RPG oyunu Dice Mage ile karşımızda.

16-bitlik grafikler barındıran Dice Mage, zarları şeytani güçler tarafından çalınan bir mage'nin mücadelesini anlatıyor. Platform platform ilerleyerek yeri geliyor düşmanlarla mücadele ediyor yeri geliyor hazineleri keşfetmeye çalışıyor. Ancak bunların hepsini zar atarak yapmak zorunda.

Mücadeleler zar atarak yapılıyor. Çift zarlı atışlarda yüksek rakamı alan vuruş hakkını elde ediyor. Yeteneklerine göre yapılan atış can barını azaltıyor ve barı ilk biten ölüyor. Her raundda bir zar atışı hakkı var. Ekstrası için mananızdan kullanmanız gerekiyor. Mana bittiğinde zar hakkınız da bitiyor ve diğer raundu beklerken düşman da atışlarını yapmış oluyor. Hazine keşfinde ise ikinci zar atışı için mücevher harcamanız gerekiyor. 

Seviye atladıkça ve puanlar topladıkça yeni ekipmanlar alıyorsunuz. Böylece canınız, yeteneğiniz ve mananız artıyor. Zira zarı sizden çalan bossa geldiğinizde çok güçlü olmanız gerekiyor. Yachtzi tarzındaki oyunları sevenlere hitap eden Dice Mage ücretsiz.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim